Verkoop van palmen, planten en decoraties

Verkoop van palmen, planten, potten en manden. Diverse te koop voor binnen en buiten, zoals diverse winterharde palmen. Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van de verschillende soorten planten, palmen en varens. Daarnaast benoemen we de diverse potten, bakken en rieten manden die we te koop aanbieden.

Openingstijden voor verkoop:

Zaterdag van 9.00 tot 13.00
 

Inhoudsopgave verkoop

  • Winterharde buitenpalmen en buitenplanten
  • Planten en palmen voor binnen
  • Terrasplanten en terraspalmen
  • Plantenbakken, potten en manden

Palmen en planten voor buiten

Diverse planten en palmen voor buiten te koop. Deze palmen en planten zijn winterhard en kunt u daarom direct buiten in de grond plaatsen.

Trachycarpus Wagnarianus

De Trachycarpus Wagnarianus is een sterkere variant van de bekende Trachycarpus Fortunei. De Wagnarianus heeft ietwat compactere, stevigere bladeren. Hierdoor heeft de boom een strak uiterlijk en blijft deze palmboom ook wanneer het een tijdje gewaaid heeft erg mooi. De wagnarianus is een zeer winterharde palmboom. Diverse maten verkrijgbaar, van circa 1.00 m hoog tot meer dan 2.60 meter. De prijs van een trachycarpus palmboom is vooral afhankelijk van de hoogte en dikte van de stam, deze geeft de leeftijd van de boom aan. Aantrekkelijk geprijsd, van ca. €44,- voor 1.00 m hoogte met 0.20-0.30 m stam tot €340,- voor 2.60 meter hoogte met 1.70 m stam.

Groene bamboeplanten kopen

Bamboeplanten geven een onmiskenbare tropische sfeer aan uw tuin of terras. U kunt bamboe in de pot houden, in dat geval is het wel zaak ze regelmatig water te geven. In de volle grond komt de bamboe het beste tot zijn recht. Bamboe is een snel-groeiende plant, die ook in de winter groen blijft. Met bamboe hebt u uw tuin snel en blijven groen, bijvoorbeeld om lekker uit de wind te zitten. Er zijn verschillende soorten. Metake bamboe (Pseudosasa japonica) heeft fijne tengels. De Phyllostachys aurea is ook een karakteristieke bamboesoort, die dikkere bamboestengels vormt. Beide zijn verkrijgbaar voor €65,- per stuk. Deze twee soorten groeien snel, en daarom is het het beste hierbij een wortelbegrenzer in de grond te graven.

Olijfboom of olea europaea kopen

Een echte mediterrane sfeer in uw tuin of op uw terras bereikt u met de olijfboom, Olea europaea. Deze bomen zijn bekend uit de landen rond de Middellandse zee maar zijn ook geschikt voor in een Nederlandse tuin. Helaas rijpen de olijven in een Nederlands klimaat niet genoeg om te eten. Wel is het een mooie groenblijvende boom met een kenmerkende stam. Diverse olijfbomen te koop van circa 2.00 meter hoog. Deze zijn gepoot in een nette pot van 40 diameter doorsnede en goed geworteld. Te koop voor een aantrekkelijke, vaste prijs van €80,-

Buxusbollen kopen

Diverse mooie buxusbollen te koop. Deze bollen zijn een sterke soort omdat ze in de pot zijn opgekweekt. Hierdoor hebben ze een goed ontwikkeld wortelstelsel. We bieden buxusbollen aan tot ca. 70 cm doorsnede. De buxusbollen zijn verkrijgbaar voor een vaste prijs van €22,- per stuk.

Terraspalmen en terrasplanten, ook geschikt voor binnen

Verschillende planten en palmen zijn zowel geschikt voor buiten als voor binnen. Hieronder worden enkele bij ons verkochte planten benoemd. Diverse binnenpalmen en terraspalmen zijn bij ons te koop, met verschillende afmetingen van minder dan 2.00 meter tot bijna 2.50 meter.

Phoenix Canariënsis

De phoenix canariensis komt oorspronkelijk van de Canarische eilanden en heet ook wel Canarische dadelpalm. Deze phoenix is een palm met een typische stam en brede, groene bladeren Een phoenix canariënsis is een makkelijke plant die snel wortels vormt en kan zowel in de volle grond als in een pot worden geplaatst. De phoenix is beperkt winterhard en kan bij aanblijvende vorst het beste worden ingepakt om schade te voorkomen. De palmboom is verkrijgbaar in diverse maten van ca. 1.50 meter tot maar liefst 4.00 meter hoog. De prijzen variëren van €30,- tot en met €225,-

Phoenix Roebelinii palm kopen

De phoenix roebelinii is een kenmerkende palmboom, met een houtige stam van oude bladvoeten en fijne, groene bladeren. De phoenix roebelinii palm is bijzonder geschikt voor binnen of op het terras. Deze palm wordt ook wel dwergdadelpalm genoemd. Vanwege een importverbod zijn deze palmen momenteel zeer lastig te vinden. Circa 1.80m hoog in vaso pot 50 cm zwart of grijs met hedera onder beplanting slechts € 129,-

Podocarpus Bonsaiboom kopen

Een zeer bijzondere podocarpus is geschikt voor binnen en buiten en is een bonsai-achtige groeier. Ideaal voor in uw serre of onder een afdak, geschikt voor in de zon en halfschaduw. Ook is deze podocarpus bijzonder geschikt als kantoorbeplanting.
Deze exclusieve podocarpus bonsai bomen zijn te koop voor een scherpe, vaste prijs. De lengte hiervan is ongeveer 2.00-2.20 meter. Een bijpassende zwarte of grijze pot is eveneens verkrijgbaar.

Binnenpalm of binnenplant kopen

Een mooie palm of plant voor binnen geeft een goede sfeer en staat prachtig in uw huis of kantoor. We hebben een ruim assortiment aan palmen en planten. Zo bieden we de Kentia Palm of Howea forsteriana, een sterke kamerplant. De kentia palm heeft weinig licht nodig, dus doet het ook goed in halfschaduw, zoals de minder zonnige plekjes binnen.

Diverse maten kentia palmen te koop.
We bieden diverse maten kentia palm van circa 1.75 m hoog tot meer dan 2.75 m hoog. De prijzen hiervan zijn vast en variëren van €69,- tot circa €160,- voor de grootste kentia palmen.
Daarnaast zijn hierbij diverse soorten sierpotten te koop tegen aantrekkelijke prijzen.

Binnenpalm of binnenplant kopen