Verkoop van palmen, planten, potten en decoraties

Verkoop van palmen, planten, en potten. Diverse te koop voor binnen en buiten, zoals diverse winterharde palmen. Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van de verschillende soorten planten en palmen. Daarnaast benoemen we de diverse potten en bakken die we te koop aanbieden.

Open voor verkoop:

Op afspraak
 

Inhoudsopgave verkoop

  • Winterharde buitenpalmen en buitenplanten
  • Planten en palmen voor binnen
  • Terrasplanten en terraspalmen
  • Plantenbakken en potten.

Palmen en planten voor buiten

Diverse planten en palmen voor buiten te koop. Deze palmen en planten zijn winterhard en kunt u daarom direct buiten in de grond plaatsen de beste tijd is in het voorjaar ca. april

Olijfboom of olea europaea kopen

Een echte mediterrane sfeer in uw tuin of op uw terras bereikt u met de olijfboom, Olea europaea. Deze bomen zijn bekend uit de landen rond de Middellandse zee maar zijn ook geschikt voor in een Nederlandse tuin. Helaas rijpen de olijven in een Nederlands klimaat niet genoeg om te eten. Wel is het een mooie groenblijvende boom met een kenmerkende stam. Diverse olijfbomen te koop van circa 2.00 meter hoog. Deze zijn gepoot in een nette pot van 40 diameter doorsnede en goed geworteld. Te koop voor een aantrekkelijke, vaste prijs van €80,-

Binnenpalm of binnenplant kopen

Een mooie palm of plant voor binnen geeft een goede sfeer en staat prachtig in uw huis of kantoor. We hebben een ruim assortiment aan palmen en planten. Zo bieden we de Kentia Palm of Howea forsteriana, een sterke kamerplant. De kentia palm heeft weinig licht nodig, dus doet het ook goed in halfschaduw, zoals de minder zonnige plekjes binnen.

Diverse maten kentia palmen te koop.
We bieden diverse maten kentia palm van circa 1.75 m hoog tot meer dan 2.75 m hoog. De prijzen hiervan zijn vast en variëren van €69,- tot circa €160,- voor de grootste kentia palmen.
Daarnaast zijn hierbij diverse soorten sierpotten te koop tegen aantrekkelijke prijzen.