Aankleding van Bedrijfsopeningen en Personeelsfeesten

Wilt u binnenkort een bedrijfsfeest of personeelsfeest organiseren op uw eigen bedrijfslocatie, maar wilt u dit wel sfeervol aankleden? Een bedrijfshal, schuur, kantine of kale ruimte veranderen we met onze feestverhuur in een sfeervolle feestlocatie.

Bedrijfsfeest aankleding op elke locatie

Palmen, planten en bijbehorende decoratie op uw bedrijfsfeest, in combinatie met robuuste statafels, zithoeken, welkomstbalies en barren geven uw bedrijfsruimte een feestelijke uitstraling naar keuze: Tropisch, bamboe of juist zakelijk chic zwart-wit.

Grote en kleine bedrijfsfeesten

Of de ruimte groot of klein is: onze feestdecoratie en palmen zijn geschikt voor alle soorten en maten feesten, dus ook voor uw evenement! Voor grotere zalen kunnen we grotere palmen leveren tot ca. 4 meter hoogte, zodat de gehuurde plant ook in grotere hallen of feestzalen nog een echte blikvanger is en niet lullig afsteekt tegen de rest van de ruimte.

Andersom: is uw feestlocatie juist te groot? Met onze decoratieve feestafscheidingen en sfeervolle achtergronddoeken kan uw ruimte ook wat kleiner worden gemaakt. Zo voorkomt u een lege zaal en maakt u de sfeer wat intiemer. Kortom: met de juiste ruimte voor het aantal verwachte gasten zorgt u zo voor een goede sfeer op uw bedrijfsevenement!

Bent u al een evenement aan het plannen?

Op deze informatiepagina vindt u wat hulp voor de voorbereidingen.

Uw evenement sfeervol aangekleed

Dus of u nu een eenmalig bedrijfsfeestje organiseert, of een organisatiebureau bent voor regelmatig terugkerende events: vele borrels en themafeesten hebben we al voorzien van de juiste decoratie, statafels en andere feestverhuur. Bekijk de sfeerimpressies voor alle mogelijkheden voor úw bedrijfsfeest of ga meteen naar ons assortiment om een vrijblijvend advies aan te vragen.

Bekijk ons assortiment in de verhuurshop

We helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing!