Informatie Feestverhuur

Voor ons bent u als klant belangrijk. Daarom kunt u rekenen op de beste service – zodat uw evenement een echt feest wordt. Hebt u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons altijd bereiken. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.
De belangrijkste feiten bij het organiseren van een evenement hebben we hieronder al voor u op een rijtje gezet.

Voorbereiding Evenement

Gaat u een feest organiseren? Met onze tropische feest aankleding maakt u uw evenement tot een sfeervolle gelegenheid. De mogelijkheden aan feest- en evenementenverhuur zijn divers. Met een gedegen voorbereiding wordt uw evenement een succes.  u bijvoorbeeld al aan het volgende gedacht:

  • Datum: Wanneer is het feest? Hoe laat wilt u beginnen met opbouwen? Met een tijdige reservering voorkomt u teleurstellingen.
  • Gasten: Hoeveel gasten verwacht u?
  • Locatie: Wat is de grootte/hoogte van uw locatie? Is deze goed toegankelijk voor de gasten en materialen? Indien de ruimte erg groot is, kan afscheiding met decorwanden of -doeken zorgen voor een meer intieme sfeer. Het maken van een plattegrond kan van pas komen bij het indelen van uw ruimte. Dit verzorgen we graag voor u.
  • Binnen of buiten: Is uw evenement in een tent? Moet deze verwarmd worden? Niet alle palmen zijn geschikt voor buiten – houdt hier rekening mee.
  • Meubilair: Zijn er voldoende stoelen, statafels of barkrukken voor het te verwachten aantal gasten.Is er een bar of buffettafel?
  • Decoratie: Met wat aankleding geeft u uw evenement nèt dat beetje extra uitstraling. Met een rode loper of een van onze poorten zorgt u voor een opvallende entree. Verlichting, palmen en planten geven uw ruimte wat cachet – zodat uw bezoekers uw evenement niet snel zullen vergeten.

Levering Feestverhuur

Indien u wenst kunt u uw bestelling zelf bij ons ophalen. Wij kunnen uiteraard ook alle transport voor u verzorgen. Afhankelijk van uw bestelling brengen we bezorgkosten in rekening: Binnen de regio Aalsmeer geldt een vast tarief. Buiten die regio worden de transportkosten per af te leggen km berekend. Bezorgen of ophalen ‘s nachts of in het weekeinde is ook mogelijk. Hiervoor wordt een beperkte toeslag gerekend.

Prijzen Feestverhuur

Op feestverhuur voor meerdere dagen is het volgende huurpercentage van toepassing: 2e en volgende dagen tot 80% korting.
Alle op de site genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW en transportkosten.
Prijzen zijn per dag per item en worden vaak één dag ervoor gebracht en de dag na het evenement gehaald. (Deze dagen worden niet meegerekend in de prijs).

Prijswijzigingen en zetfouten voorbehouden. Zolang de voorraad strekt.
Op al
onze overeenkomsten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing. U kunt deze hier vinden.