Wat doen wij?

Wij geven sfeer aan uw feest of evenement. Tropisch, caribisch, of juist chic zwart-wit. U hebt de keuze uit een assortiment feestaankleding – van diverse palmen en planten tot tropische decoratie. U kunt bij ons niet alleen terecht voor het huren van bijzonder mooie palmen, planten en decoratie, maar ook voor feestmeubilair met een sfeervolle uitstraling, zoals een bamboe bar, statafel of loungehoek.

Nu ook verkoop van palmen, planten en decoratie

Vanaf nu kunt u bij Poley Palm ook terecht voor verkoop van diverse soorten tropische en mediterrane palmen en planten, potten en bijbehorende decoratie. Meer informatie

Palmen voor binnen en buiten verkoop

We verkopen diverse palmen voor binnen en buiten. Bijvoorbeeld de Canarische dadelpalm of Phoenix Canari├źnsis. Een mooie blikvanger, bijzonder geschikt voor in een zonnige tuin of in een pot op uw terras. Een andere optie is de waaierpalm of Trachycarpus Fortunei. Deze palmboom is winterhard en kunt u met een gerust hart in de volle grond poten. Voor binnen is de kenmerkende, sterke kentia palm bij ons te koop.

Olijfboom, Podocarpus of Bamboe kopen

Naast de palmen verkopen we diverse groene planten voor binnen en buiten. Daarnaast diverse olijfbomen en laurieren voor een mediterrane sfeer in uw tuin.

Plantenbakken, potten, manden en decoratiematerialen

U wilt uw plant natuurlijk in een mooie pot plaatsen. We verkopen op dit moment diverse bijpassende plantenbakken, potten, manden en decoratiematerialen.

Kom eens langs voor een kijkje!

Feestaankleding voor elk evenement

Onze collectie is grotendeels uniek en door onszelf ontwikkeld of vervaardigd. Kortom: kwaliteit met een robuuste uitstraling – gegarandeerd. Hierdoor kunt u bij ons terecht voor elk evenement, groot of klein.

Bij Poley Palm kunt u rekenen op meer dan dertig jaar ervaring, persoonlijke service en een gedegen advies.
Het is niet voor niets dat wij gerenommeerde marktpartijen al jaren tot onze vaste klantenkring mogen rekenen. Enkele voorbeelden:

Hebt u een opening, bedrijfsfeest, verjaardag, demonstratie, congres, open dag, examenfeest, bruiloft, jubilieum, tuinfeest, of iets anders te vieren? Wilt u uw evenementenlocatie, bedrijfshal of terras net wat extra’s geven? Of bent u gewoon benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan gerust contact met ons op.
Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor ├║w evenement!

Bent u al een evenement aan het plannen?

Op deze informatiepagina vindt u wat hulp voor de voorbereidingen.

Bekijk hier ons assortiment

Wij verhuren naast planten en palmen ook tropische meubelen zoals bamboe statafels, bamboe barren en bamboe loungesets. Alle andere decoratie wordt ook verhuurd. Of het nu is voor uw bedrijfsfeest, jubileumfeest, open dag, trouwerij of strandfeest, bij ons kunt u terecht voor het huren van feestaankleding.