Verhuur voor Evenementen en Festivals

Poley Palm kan diverse grote en kleine evenementen tot haar klantenkring rekenen: Beurzen en congressen, sportevenementen als internationale tennis-, golftoernooien, hockey- en voetbalwedstrijden. Pop- en dancemuziekfestivals. – maar ook foodtruck festivals, lokale feestweken en braderieën rekenen op Poley Palm voor hun evenementenverhuur. En dat is niet voor niets.

Bij Poley Palm kunt u rekenen op meer dan dertig jaar ervaring, persoonlijke service en een gedegen advies. Wij kunnen u o.a. het volgende aanbieden:

 • Unieke, tropische barren
  Diverse soorten en grootten tropische barren, van bamboe tot zwart-witte zebraprint. Bijvoorbeeld een grote bar, uitbreidbaar tot aan tweezijdig 6,00 meter lengte.
 • Voldoende zit- en sta-gelegenheid
  Met onze bamboe loungehoeken, rotan zithoeken en unieke bamboe statafels – het tafelblad eventueel voorzien van een palm.
 • Afrastering en scheidingswanden
  Evenementenafscheiding, maar dan op een andere manier. Bamboe schermen. Bouwhekken met bamboe afwerking – voorzien van een grote fotobanner met tropisch eiland.
 • Sfeervolle aankleding en decoratie
  Uw feestlocatie een tropisch paradijs!

Dus organiseert u binnenkort een evenement? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing voor úw evenement!

Creëer een goede sfeer op uw festival

Zowel voor een goede sfeer kunt u terecht bij ons voor de verhuur van palmen, tropische en mediterrane planten en voor het huren van feestmeubilair. Alles in tropische, rustieke of juist chique stijl – geheel naar uw verhuurwensen en aansluitend op de rest van uw evenement of festival. Wij bieden een compleet verhuurpakket: ook in bijpassende afrastering, tentaankleding of de finishing touch voor uw stage design kan worden voorzien.

Flexibele op- en afbouwmogelijkheden

Vaak heeft u voor de opbouw van een evenement maar een beperkte tijd. Uw bestelling kan precies op je juiste plek en tijd op de goede locatie worden afgeleverd, of het nu om één locatie gaat of meerdere. Ook het afhalen kan buiten kantoortijden plaatsvinden, zodat u alles na afloop weer optijd opgeruimd kunt opleveren. Kortom: maak uw evenement tot een succes!

Meer informatie? Bel gerust voor al uw vragen. Gratis advies, offerte en desgewenst begeleiding bij het vinden van een evenemcentenverhuur-oplossing afgestemd op uw wensen.

Vriendelijke groeten en graag tot ziens.

Bent u al een evenement aan het plannen?

Op deze informatiepagina vindt u wat hulp voor de voorbereidingen.