Buitenpalmen

Buitenpalmen voor terreinaankleding

Uw terras, tuinfeest of beachparty een tropisch tintje geven slaagt altijd met ons assortiment buitenpalmen. Deze zijn geschikt voor plaatsing in de open lucht, ongeacht de weersomstandigheden. Met onze tropische verhuurpalmen, zoals de Trachycarpus Wagnarianus en Phoenix Canariënsis beschikt u meteen over een blikvanger voor uw entree.

Palmenverhuur voor elke buitenlocatie

Zo kunt u uw buitenevenement ook voorzien van een tropische sfeer. Onze buitenpalmen worden ook gebruikt voor de aankleding van grotere buitenterreinen: zoals een boulevard, een winkelcentrum of dorpsplein. Dus organiseert u een festival, feest, sportoernooi of ander buitenevenement? Elke locatie kunnen we voorzien van een passende sfeer. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Flexibele op- en afbouwmogelijkheden

Vaak heeft u voor de opbouw van een evenement maar een beperkte tijd. Uw bestelling kan precies op je juiste plek en tijd op de goede locatie worden afgeleverd, of het nu om één locatie gaat of meerdere. Ook het afhalen kan op een door u gewenste tijd plaatsvinden, zodat u alles na afloop weer optijd opgeruimd kunt opleveren. Kortom: met onze palmenverhuur maakt u uw evenement tot een succes!

Gratis advies, offerte en desgewenst begeleiding. Bent u er al uit? Dan kunt u hieronder ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Bekijk ons assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan