Verhuur van diverse tropische planten

Olijfbomen, Laurieren, Vijgen, Hedera, Varens

Naast het verhuren van palmen hebben wij ook diverse mogelijkheden om andere mediterrane planten te huren. Wat dacht u bijvoorbeeld van Varens, Hedera, Buxussen, Olijfbomen of Laurierbollen als aankleding voor uw feest? Uiteraard in sfeervolle bakken of potten.

Planten huren? Verhuur voor uw locatie

Dankzij ons diverse assortiment tropische en mediterrane planten weten we voor elke locatie in passende aankleding te voorzien. Veel van onze verhuurplanten zijn geschikt voor binnen en buiten, dus ook voor uw feest- of evenementenlocatie, groot of klein. Voor het gebruik in grotere ruimten of in de buitenlucht zijn onder andere een grote Phoenix Roebelinii of de bredere phoenix canariensis zeer geschikt. Deze tropische planten kunt u alle vinden bij onze verhuurmogelijkheden.

Uw evenement voorzien van een passende aankleding

Standaard worden gehuurde planten en palmen geleverd in een terracotta pot. Elke gehuurde plant kan echter geleverd worden in een variëteit aan potten en pakken. Van strakke zwart-witte Vaso kubussen tot tropische bamboe bakken of zuilen. Zo sluit de aankleding goed aan bij de sfeer en het type feest of evenement. Zie onderstaande afbeeldingen voor een impressie. Kortom: uw locatie een tropisch paradijs!

Bekijk hier ons hele assortiment of vraag een vrijblijvende offerte aan