Bomen en palmbomen huren voor ieder evenement

Verhuur van bomen en palmbomen

Poleypalm kan u voorzien in bomen, decoratie, bloemen en planten voor de aankleding van uw terrein, hal of feest. Bomen en boompjes in alle soorten en maten, van 1,50 tot 4,00 meter hoog. In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld mediterrane olijfbomen en magnolia’s voor een zomerse sfeer. Daarnaast hebben we sinds enige tijd de podocarpus in ons assortiment, een bijzonder grillige bonsaiboom.

Bomen huren? Verhuur afgestemd op uw locatie

Voor elke evenementenlocatie, terras, tent of feestzaal is een passende aankleding te vinden. Indien u gaat voor een meer tropische sfeer, beschikken we uiteraard over een ruim assortiment palmbomen, zoals de Phoenix Roebelinii. Ook verhuren we de Trachycarpus Fortunei en – Wagnarianus, palmen met een kenmerkende harige stam. De phoenix canariënis is een wijde palm, met bladeren tot 4,00 meter hoog een echte blikvanger.

Met ons assortiment palmen en bomen beschikken we over de passende aan kleding voor elk evenement. Poleypalm onderscheidt zich door een persoonlijke service. Wij helpen u graag bij het maken van een passende keuze!

Bekijk de foto’s voor een impressie.

Bekijk hier ons hele assortiment