Bomen en palmbomen huren voor ieder evenement

Palm en Meer kan u voorzien in bomen, decoratie, bloemen en planten voor de aankleding van uw terrein, hal of feest. Bomen en boompjes in alle soorten en maten, van 1,50 tot 4,00 meter hoog.

Verhuur van bomen en palmbomen

In ons assortiment bevinden zich bijvoorbeeld mediterrane laurieren en olijfbomen, maar ook fleurige magnolia‘s voor een zomerse sfeer. Daarnaast hebben we sinds enige tijd de oosters aandoende podocarpus in ons assortiment, een bijzonder grillige boom met fijne groene bladeren.

Bomen huren? Verhuur afgestemd op uw locatie

Voor elke evenementenlocatie, terras, tent of feestzaal is een passende boom te vinden. Indien u gaat voor een meer tropische sfeer, beschikken we uiteraard over een ruim assortiment palmbomen, zoals de Phoenix Roebelinii. Ook verhuren we de Trachycarpus Fortunei en – Wagnarianus, palmen met een kenmerkende harige stam. De Phoenix Canariënis is een wijde palm, met bladeren tot 4,00 meter hoog een echte blikvanger.

Bekijk hier ons hele assortiment bomen

Palmen en planten huren

Met ons assortiment palmen en bomen beschikken we over de passende aan kleding voor elk evenement. Palm en Meer onderscheidt zich door een persoonlijke service. Wij helpen u graag bij het maken van een passende keuze!

Indien u opzoek bent naar bomen, zijn de volgende impressies wellicht ook interessant: