Statafel verhuur: Bamboe Statafels

Voorzie uw evenement van statafels van Palm en Meer: combineer het praktische van statafels met een sfeervolle uitstraling!

Statafel huren: Statafels met uitstraling

Voorzie uw evenement van een sfeervolle, tropische uitstraling onze met bamboe statafels, compleet verhuurd met palm in het midden. Sfeervol zijn ook onze robuuste steigerhouten statafels. Deze zijn afgewerkt met een whitewash finish. Gaat u voor een wat meer zakelijke of strakke uitstraling? Bekijk dan bijvoorbeeld onze verhuurmogelijkheden in het chiquere zwart-witte assortiment.

Bekijk hier ons hele assortiment statafel verhuur

Verhuur van bamboe statafels met palm

Statafel verhuur in diverse maten, van de standaard 4-persoonstafel tot grote dubbele exemplaren waaraan u met een grote groep vrienden tegelijk zitten of staan. En dat direct onder de palmen!

De palmen zijn in het tafelblad verzonken, wat een heel uniek effect geeft. Onze bamboe statafels stralen veel sfeer uit en kunnen eigenlijk niet ontbreken op uw tropisch feest. Bij ons kunt u deze bijzondere statafels huren, uiteraard ook in combinatie met een bamboe tikibar.

Steigerhouten statafels huren

Ook bijzonder zijn onze steigerhouten statafels, voorzien van een white-wash afwerking voor een robuuste uitstraling. Deze statafels kunt u huren met een ijsblokjes bak om direct uw drankjes in te koelen.

Feestverhuur

Kortom? Statafels huren voor uw feest of evenement? Deze bamboe statafels, compleet met palm erin – of chiquere zwart-witte statafels – zorgen meteen voor sfeer!

Wellicht bent u ook geïnteresseerd in enkele bijpassende barren, loungehoeken of decoratie: