Verhuur van Bamboe Loungehoeken, Zithoeken en Loungesets

Wanneer u een evenement of feest organiseert, is het natuurlijk prettig dat er in voldoende zitruimte is voorzien. Hiervoor bieden we diverse verhuurmogelijkheden.

Verhuur van Loungehoeken en Loungesets

Een loungehoek met parasol geeft een heel ontspannen sfeer en is vooral bij de jeugd zeer intrek als knuffelhoek of bij de ouderen om lekker te ontspannen. Daarnaast zijn ze uiteraard geschikt voor serieuze zakendeals. De bamboe zithoeken met bamboe bankstellen en stoelen zijn vervaardigd uit grote bamboepalen. Hierdoor hebben deze een heel natuurlijke en tropische uitstraling. Deze bijzondere zithoeken of loungesets creëren een intieme sfeer op uw feest of evenement.

Rieten / Rotan zithoeken huren

Ook de welbekende rotan zithoeken met tafels zijn bij ons te huur. Deze bestaan uit 6 stoelen en een tafel. Om het af te maken worden de stoelen, indien gewenst, geleverd met comfortabele kussens, en de tafels voorzien van een tafelplantje. Voor grotere groepen kunnen de stoelen en tafels ook afzonderlijk worden bijbesteld.

Bekijk hier ons hele assortiment tafels en stoelen

Tafels en stoelen huren

Hieronder kunt u ons hele assortiment met verhuur van zitgelegenheid bekijken. Hebt u vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? Wij helpen u graag.

Wellicht ook interessant zijn onze bijpassende barren en statafels: