Verhuur van Bamboe Loungehoeken, Zithoeken en Loungesets

Verhuur van Bamboe Loungehoeken en Loungesets

Wanneer u een evenement of feest organiseert, is het prettig deze van voldoende zitruimte te voorzien. Hiervoor bieden we diverse verhuurmogelijkheden. De loungehoek zorgt met de parasol in de tafel voor een heel ontspannen sfeer en is vooral bij de jeugd zeer intrek als knuffelhoek of bij de ouderen om lekker onderuit te zitten. De zithoeken met bamboe bankstellen en stoelen zijn vervaardigd uit grote bamboepalen en hebben hierdoor een heel robuuste en tropische sfeer. Deze bijzondere zithoeken of loungesets creëren een intieme sfeer op uw feest of evenement.

Rieten/Rotan zithoeken voor uw evenement

Ook de welbekende rotan zithoeken met tafels zijn bij ons te huur. Deze bestaan uit 6 stoelen, kussens en een tafel. Om het af te maken worden deze tafels, indien gewenst, compleet geleverd met een tafelplantje erop. Bijvoorbeeld voor grotere groepen kunnen de stoelen en tafels afzonderlijk worden bijbesteld.

Hieronder kunt u ons hele assortiment met verhuur van zitgelegenheid bekijken. Hebt u vragen of wilt u graag een persoonlijk advies? Wij helpen u graag.

Bekijk hier ons hele assortiment