Verhuur van Decorwanden, Achtergronddoeken en Decoratieve Feestafscheiding

Organiseert u een feest of evenement en wilt u net wat extra aankleding? Creëer zelfs in grote ruimten, kale bedrijfshallen of feestzalen een unieke sfeer met een van onze tropische decors!

Verhuur van Decorwanden, Achtergronddoeken en Decoratieve Feestafscheiding

PoleyPalm biedt een ruim assortiment wanddecoratie, decorwanden en -doeken ter verhuur. Onze decoratieve afscheidingen zijn verkrijgbaar in vele verschillende varianten en afmetingen: van een bamboe lambrisering van enkele meters tot foto’s en handgeschilderde decordoeken van 10 meter lang!

Feestafscheiding huren

Creëer een intieme sfeer op uw feest of evenement, bijvoorbeeld met onze elegante bamboe bak met varens of met een decorek. Wilt u meer afscheiding realiseren? Dan zijn onze decoratieve Balinese rieten schermen, bamboe schermen of gevlochten bamboe wanden zeker een aanbeveling.

Gezeilde bouwhekken huren

Voor grotere buitenevenementen zijn gezeilde bouwhekken uitstekend geschikt voor evenementenafscheiding – maar dan met een tropische sfeer!

Bekijk hier ons hele assortiment afscheidingen

Neemt u contact op voor alle mogelijkheden, wij helpen u graag voor een persoonlijk advies. Onze laatste tip: Voor een afscheiding staat het vaak erg mooi om deze te voorzien van enkele palmen of planten. Wellicht interessant: